Verzenden en afhalen

Verzenden & Afhalen

U kunt uw bestelling door ons laten verzenden of zelf af komen halen in Engelen, afhalen is alleen mogelijk op afspraak, u ontvangt van ons een bericht zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Bij verzending wordt uw bestelling goed en veilig verpakt met voldoende opvulmateriaal om mogelijke schade tijdens het transport te voorkomen en artikelen die gevoelig zijn voor statische ladingen worden veilig verpakt in een beschermende anti-statische ESD verpakking. Breekbare of fragiele produkten worden verzonden in een stevige doos met voldoende (papieren) opvulmateriaal. Vanwege het milieu gebruiken we zoveel mogelijk papieren verpakkingsmaterialen die we hergebruiken.

Happybytes verzend uw bestelling alleen in een pakket dat voorzien is van een Track&Tracecode zodat het altijd traceerbaar is. Binnen Nederland kan dat via een brievenbuspakje of een pakket. Zendingen naar het buitenland kunnen alleen als een verzekerd pakket worden verzonden. Monitoren kunnen alleen afgehaald worden, deze worden niet verzonden.

Een brievenbuspakje kan door de brievenbus en u hoeft er niet per sé voor thuis te zijn als het bij u wordt afgeleverd, het pakketje mag tussen de 100 gram en 2 kg wegen en de maximale afmetingen ervan bedragen 38 x 26.5 x 3.2 cm.  De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen € 5,65 inclusief BTW.

Een  pakket kan als standaard pakket of als verzekerd pakket worden verzonden, u kunt zelf tijdens het bestelproces kiezen voor een standaard- of een verzekerd pakket. Deze pakketten mogen tussen de 0 en 23 kg wegen en de maximale afmetingen bedragen 175 x 78 x 55 cm.
De verzendkosten voor een standaard pakket bedragen € 7,95 inclusief BTW en voor een verzekerd pakket € 9,25 inclusief BTW.

Het tarief voor een pakket naar België of Duitsland bedraagt € 11,20 inclusief BTW. Het pakket is standaard al verzekerd voor een bedrag van € 500,-.

Voor tarieven naar andere bestemmingen kunt u het beste even contact opnemen via info@happybytes.nl .

Uiteraard ontvangt u na de verzending van uw bestelling de verzendgegevens in de vorm van een Track&Tracecode zodat u het pakket online kunt volgen en kunt zien op welk tijdstip het wordt aangeboden op uw adres.

Levertijd bij verzending

Als uw bestelling op werkdagen voor 12.00 uur is geplaatst en de betaling succesvol is afgerond dan wordt deze in 99% van de gevallen binnen 1 werkdag bij u afgeleverd door PostNL. Pakketten worden ook op zaterdag door PostNL afgeleverd. Als u de voorkeur geeft aan het afhalen van uw bestelling dan is dat ook mogelijk op afspraak. Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden. Voor bestellingen die worden verzonden naar het buitenland geldt een langere bezorgtijd, binnen Europa is dit doorgaans 2-5 werkdagen. Uiteraard ontvangt u na de verzending van uw bestelling de verzendgegevens in de vorm van een Track&Tracecode zodat u deze online kunt volgen en kunt zien op welk deel van de dag deze wordt aangeboden op uw adres.

Levertijd bij afhalen

Afhalen is mogelijk en kan uitsluitend op afspraak. Als u een bestelling heeft geplaatst via de webshop dan ontvangt u van ons een emailbericht zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Als u langs wil komen om een artikel te bekijken of een bestelling per telefoon of per email wil plaatsen dan kan direct een afspraak gemaakt worden zodat u z.s.m. langs kunt komen  om het artikel te bekijken of uw bestelling af te halen. Een afspraak maken via SMS of Whatsapp is helaas niet mogelijk. Bij het afhalen van een bestelling kunt u contant of via een betaalverzoek afrekenen. Het afhaaladres is Zonneweide 13, 5221BG in Engelen (Gemeente ’s-Hertogenbosch).