Over Happybytes

Over ons

Happybytes is opgericht op 2 januari 2009 na een jarenlange ervaring met de ICT branche.

Een van de grote aanleidingen voor de oprichting van Happybytes was o.a. de toename van de verspilling en de belasting van computerapparatuur op het milieu.

Ons concept is gebaseerd op eenvoud, duidelijkheid en een goede service. Wij stellen onszelf voortdurend de vraag “hoe wil ik zelf als klant behandeld worden” en dragen dat dan ook graag uit naar onze zakelijke en particuliere klanten.

Dit is ook de reden dat er over Happybytes geen enkele gegronde klacht te vinden is en hier zijn we best trots op. We hebben dan ook geen keurmerk omdat we dat gewoonweg niet nodig hebben, als er problemen ontstaan dan worden deze snel en vakkundig opgelost zonder gedoe.

Ons assortiment bestaat uit gebruikte en uitgebreid geteste (refurbished) hardware aan zowel zakelijke als particuliere klanten. De door ons ingekochte hardware is vaak al getest en gereinigd bij onze leveranciers maar wordt hier nogmaals uitgebreid gecontroleerd en indien nodig verbeterd. Uiteindelijk worden de producten dan, na onze goedkeuring, opnieuw in de markt gezet en verkocht met 3 maanden garantie.

Ons concept is gebaseerd op eenvoud, duidelijkheid en een goede service.

Wij stellen onszelf voortdurend de vraag “hoe wil ik zelf als klant behandeld worden”

en dragen dat dan ook graag uit naar onze zakelijke en particuliere klanten.