Klantenservice

Beschikbaarheid

Alle artikelen in de webshop zijn direct vanuit voorraad leverbaar, de voorraadaantallen zijn actueel.

Betaalmethode

U kunt uw bestelling afrekenen via iDeal, Paypal, Bancontact (Mr Cash) , Creditcard of een bankoverschrijving. Bij een betaling via een bankoverschrijving kan het langer duren voordat uw bestelling wordt verzonden omdat sommige banken 2-3 werkdagen verwerkingstijd nodig hebben voor een overboeking. Bij het afhalen van een bestelling is het ook mogelijk om contant af te rekenen of te pinnen.

Transactiekosten

Paypal berekent transactiekosten over elke betaling en deze worden doorberekend naar de koper/klant. Het tarief voor een Paypalbetaling bedraagt 3,4% van het totaalbedrag inclusief verzendkosten + € 0,35, hierover wordt nog 21% BTW berekend.

Voor alle andere betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact of een bankoverschrijving worden er geen transactiekosten berekend.

Op rekening kopen is helaas niet mogelijk, artikelen worden pas geleverd nadat de factuur is voldaan.

Verzenden & Bezorgen

Happybytes verzend uw bestelling alleen in een pakket dat voorzien is van een Track&Tracecode zodat het altijd traceerbaar is. Binnen Nederland kan dat via een brievenbuspakje of een pakket. Zendingen naar het buitenland kunnen alleen als een verzekerd pakket worden verzonden.

Een brievenbuspakje kan door de brievenbus en u hoeft er niet per sé voor thuis te zijn als het bij u wordt afgeleverd, het pakketje mag tussen de 100 gram en 2 kg wegen en de maximale afmetingen ervan bedragen 38 x 26.5 x 3.2 cm.  De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen € 3,95 inclusief BTW.

Een  pakket kan als standaard pakket of als verzekerd pakket worden verzonden, u kunt zelf tijdens het bestelproces kiezen voor een standaard- of een verzekerd pakket. Deze pakketten mogen tussen de 0 en 30 kg wegen en de maximale afmetingen bedragen 175 x 78 x 55 cm.
De verzendkosten voor een standaard pakket bedragen € 7,50 inclusief BTW en voor een verzekerd pakket € 9,- inclusief BTW.

Het tarief voor een pakket naar België of Duitsland bedraagt € 11,20 inclusief BTW. Het pakket is standaard al verzekerd voor een bedrag van € 500,-.

Voor tarieven naar andere bestemmingen kunt u het beste even contact opnemen via onze contactpagina.

Uiteraard ontvangt u na de verzending van uw bestelling de verzendgegevens in de vorm van een Track&Tracecode zodat u het pakket online kunt volgen en kunt zien op welk tijdstip deze wordt aangeboden op uw adres.

Levertijd bij verzending

Als uw bestelling op werkdagen voor 16.45 uur is geplaatst en de betaling succesvol is afgerond dan wordt deze in 99% van de gevallen binnen  1 werkdag bij u afgeleverd door PostNL. Pakketten worden ook op zaterdag door PostNL afgeleverd. Als u de voorkeur geeft aan het afhalen van een bestelling dan kunt u deze vaak dezelfde dag nog op komen halen. Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden. Voor bestellingen die worden verzonden naar het buitenland geldt een langere bezorgtijd, binnen Europa is dit doorgaans 2-3 werkdagen. Uiteraard ontvangt u na de verzending van uw bestelling de verzendgegevens in de vorm van een Track&Tracecode zodat u deze online kunt volgen en kunt zien op welk deel van de dag deze wordt aangeboden op uw adres.

Levertijd bij afhalen

Afhalen is mogelijk en kan uitsluitend op afspraak. Als u een bestelling heeft geplaatst via de webshop dan ontvangt u van ons een emailbericht zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Als u langs wil komen om een artikel te bekijken of een bestelling per telefoon of per email wil plaatsen dan kan direct een afspraak gemaakt worden zodat u z.s.m. langs kunt komen  om het artikel te bekijken of uw bestelling af te halen. Een afspraak maken via SMS of Whatsapp is helaas niet mogelijk. Bij het afhalen van een bestelling kunt u contant afrekenen of pinnen, er wordt € 0,15 aan transactiekosten berekend als het pinbedrag lager is dan € 7,50. Het afhaaladres is Zonneweide 13, 5221BG in Engelen (Gemeente ’s-Hertogenbosch).

Garantie

Gebruikte en uitvoerig geteste (refurbished) artikelen worden verkocht met 30 dagen garantie, dit geldt ook voor een accu die in een refurbished laptop zit. In sommige gevallen kan er een uitzondering gemaakt worden en wordt er 3 of 6 maanden garantie gegeven. Dit geldt niet voor de accu in een refurbished laptop omdat deze aan slijtage onderhevig zijn. Nieuwe artikelen worden verkocht met de originele fabrieksgarantie, de garantietermijn varieert meestal tussen 12 maanden en 36 maanden. Door problemen in het verleden zijn wij helaas genoodzaakt om alle geleverde artikelen te voorzien van bepaalde unieke kenmerken zoals bijvoorbeeld garantiezegels of andere markeringen die niet verwijderbaar zijn zonder deze te beschadigen. Bij beschadiging en/of verwijdering van deze unieke kenmerken vervalt het recht op garantie.

Meer informatie :

Voor meer informatie, tips, klachten of suggesties over de aangeboden diensten en producten van Happybytes kunt u contact opnemen via het algemene emailadres info@happybytes.nl (dit emailadres is ook te gebruiken om informatie op te vragen over de status van lopende bestellingen).