Inname van uw oude hardware

Inname van uw oude apparatuur

Het is ook mogelijk om via ons uw oude hardware op een verantwoorde manier af te voeren en tevens zijn we ook geinteresseerd in restpartijen en/of oude voorraad.

Defecte, onbruikbare en gedateerde artikelen worden keurig gescheiden afgevoerd naar een gecertificeerd recyclingbedrijf zodat er uiteindelijk nieuwe grondstoffen van gemaakt worden.

We kopen alleen artikelen in waarvan de oorsprong bekend is en die geleverd worden inclusief een BTW factuur , ook controleren we vooraf de serienummers om te achterhalen of een artikel geregistreerd staat in de database van bijvoorbeeld stopheling.nl .

Het  ruilen of inruilen van artikelen is helaas niet mogelijk.

In overleg kunnen we eventueel bij u langs komen voor een bezichtiging en, na goedkeuring, worden de goederen dan bij u opgehaald.

Heeft u iets aan te bieden dan ontvangen wij graag een overzicht via info@happybytes.nl met daarin onderstaande eigenschappen :

  • Merk en model.
  • De hoeveelheid.
  • De staat waarin de artikelen zich bevinden zoals bijv. nieuw, gebruikt, refurbished, defect, geseald in de originele verpakking, onverpakt, licht beschadigd, zwaar beschadigd etc.
  • Uw vraagprijs en de locatie waar de artikelen zijn te bezichtigen/op te halen.